img2
img1
img2

Empieza a trabajar por proyectos

img1

Configura tu escenario

Define el objetivo de tu proyecto y configura el escenario a la tu medida. Puedes crear desde colecciones de contenido hasta juegos de geolocalización.

img1

Trabaja de forma colaborativa

Cualquier alumno o docente puede solicitar la participación en el escenario. Acepta las solicitudes de participación para que puedan empezar a crear.

img1 img1

Descárgate la app

Descárgate la aplicación para consultar la información publicada. También podrás jugar a los juegos que se hayan creado.

Escenarios destacados

Consulta todos los escenarios destacados en la biblioteca de escenarios

EL CASTELL DE SUBIRATS
Escola Sant Jordi - ZER Subirats
Els alumnes de l'escola Sant Jordi, Sant Pau d'Ordal de Subirats, us volem presentar el projecte que hem treballat aquest any: la història a través del Castell de Subirats.

Contenidos: 10

UN PASSEIG PER LES GARRIGUES
Institut Josep Vallverdú
Aquest és un recorregut per alguns dels indrets més representatius de la comarca de les Garrigues. Alguns llocs són força coneguts i altres no ho són tant. Ens acompanyeu a descobrir-los?

Contenidos: 11

DE CALA EN CALA
Prats de la Carrera
Aquest és un projecte col·laboratiu que us convida a fer un recorregut per cales inèdites de la Costa Brava. Coneixereu la riquesa de la biodiverstat a ”El Golfet”, tastareu la tradició i sabor de la garoinada mentre entoneu una havanera a “Port Bo” i a “Mala Espina”, visitareu una típica casa de pescadors de “S’Alguer” i sabreu com “ El Crit” va aconseguir preservar el seu litoral de l’amenaça d’explotació. Coneixements, pistes i reptes que us portaran molt naturalment de “ Cala en Cala”

Contenidos: 11

LA MUNTANYA DE SAL DE CARDONA
Vedruna Carme Cardona
La Muntanya de Sal de Cardona no és tant sols una joia de la geologia sinó alhora un patrimoni natural i cultural lligat a la història de Cardona. El seu passat miner és ben present en aquest escenari, avui turístic, on el ventall de possibilitats per gaudir-ne és molt ampli i divers.

Contenidos: 14

EL CIMENT A LA COMARCA DEL RIPOLLÈS
Vedruna
Anàlisi de la indústria cimentera a la comarca del Ripollès. Proposta de ruta turística.

Contenidos: 12

PLANTES INVASORES
Creador: MHM
El projecte consisteix en inventariar i geolocalitzar focus de plantes invasores amb la finalitat de resoldre les conseqüències negatives. Incidint en el fet que les invasions biològiques constitueixen una amenaça per a la conservació de la biodiversitat. A partir d’un llistat d’espècies invasores presents al Parc Natural de la Serra de Collserola es presenten una sèrie d’espècies ornamentals alternatives com a opcions per substituir les espècies no desitjades. Els alumnes han de realitzar el treball de camp corresponent per localitzar, identificar, mesurar, quantificar... Finalment es plasmen els resultats en aquest escenari per divulgar i compartir resultats. Tant de bo les zones acabin englobant tota Catalunya.

Contenidos: 21

MEDUTARRACO 5È I 6È
Creador: MHM
Un projecte de tecnologia mòbil per conèixer una altra Tarragona de la mà d’un personatge virtual, la Mariona. Un passeig per la Rambla Nova li fa descobrir a la Mariona que els seus dibuixos cobren vida. Se li obren un munt de possibilitats, descobreix-les

Contenidos: 32

STOLPERSTEINE
Institut Agustí Serra i Fontanet
25 LLambordes (Stolenpersteine creades per l'artista alemany Gunter Demnig) en reconeixement de les víctimes de l'holocaust nazi de Sabadell.

Contenidos: 77

TAKE A WALK ON THE MATH SIDE
Institut Flos i Calcat
Descobriu els carrers i indrets de Barcelona amb nom relacionat amb la matemàtica i aprofundiu en el coneixement d'aquesta ciència amb el nostre joc de preguntes.

Contenidos: 16

MOLLERUSSA, LA MEVA CIUTAT
Escola Mestre Ignasi Peraire
Mollerussa, ha estat elegit com a tema del projecte interdisciplinari de l'escola Mestre Ignasi Peraire. És la capital de la comarca del Pla d'Urgell, té una superfície de 7,1 km² i una població de 14.800 habitants aproximadament. És el municipi més densament poblat de la demarcació de Lleida. El patró de Mollerussa és Sant Isidori màrtir de Quios, anomenat segons el poble com a Sant Isidori. L'esdeveniment més conegut és el concurs de vestits de paper, on diferents modistes i dissenyadors presenten les seves creacions (sempre vestits fets de paper) en una "passarel·la" que se celebra al teatre de l'Amistat, normalment un dissabte de la setmana de Santa Llúcia. També és molt important la fira de Sant Josep - una de les més importants de Catalunya del seu ram- especialitzada en maquinària agrícola, la qual és una evolució de les antigues fires de bestiar.

Contenidos: 10

GEOBIOGRAFIES
Sant Andreu
Escenari on es geolocalitzen biografies que es treballen en el projecte de Geobiografies

Contenidos: 120

LES MASIES DE SABADELL - ARRELS OBLIDADES
Escola Floresta
Sabadell té un llegat rural que encara té testimonis a la ciutat. Les masies de Sabadell, aquelles que ja no existeixen però que resten documentades i aquelles que encara podem trobar escampades per tota la ciutat. Moltes d'elles donen nom als nostres barris... Localitzem-les i descobrim com es desenvolupà la nostra ciutat!

Contenidos: 28

RELLOTGES DE SOL, UN PATRIMONI PER DESCOBRIR
Escola Pau Casals
Geolocalització dels rellotges de Sol de terme municipal del Vendrell (Baix Penedès)

Contenidos: 11

MUSICTAC : GIRAVOLTES
Creador: MHM
Projecte que sorgeix a partir del grup de treball MusicTAC del CRP VO I per impulsar els balls i danses del nostre territori. Hi podeu participar referenciant nous punts o creant aportacions noves a les que ja estan geolocalitzades.

Contenidos: 148

LES FONTS DE RIPOLL
Vedruna
Geolocalització de les fonts de Ripoll i el seus voltants. 350 fonts per geolocalitzar.

Contenidos: 11

APADRINEM EL NOSTRE PATRIMONI
Creador: MHM
El Programa: Apadrinem el nostre patrimoni, pretén fomentar el coneixement dels elements patrimonials monumentals, històrics, artístics, culturals o naturals, de l’entorn amb una actitud participativa de la comunitat escolar.

Contenidos: 223

img1

Cómo crear un proyecto con MHM

Os proponemos una guía para idear, planificar, realizar y evaluar vuestro proyecto en MHM.

img1

Resuelve cualquier duda

En el apartado de ayuda podrás resolver cualquier duda relacionada con los registros o la participación de alumnos en los proyectos.

img1

Consulta ejemplos de buenas prácticas

Construye tu idea original a partir de las buenas iniciativas ya creadas anteriormente por otros usuarios de la comunidad.

img1
img1
×