Sessió 3

Ètica digital: reptes i oportunitats

Tot s’hi val quan cerquem i realitzem material multimèdia al web? Com podem combatre l’amenaça de la desinformació? Aquestes són preguntes que sorgeixen en el procés de creació i digitalització de qualsevol projecte. La tercera sessió dels #mSchoolsWebinars aprofundeix en els aspectes necessaris per a crear un projecte de qualitat a l'aula.

#mSchoolswebinars

Òscar de Paula

Mestre. Responsable TAC de l'escola FEDAC Montcada.

Elena Vercher

Mestre d'educació infantil i primària, Escola Sant Jordi, Ametlla de Mar.

Joan Codolar

Mestre, Escola Puig de les Cadiretes, Llagostera

Mercè Ramon

Mestre, Escola Puig de les Cadiretes, Llagostera

Diapositives de la sessió

Enllaços a recursos d’interés

Escenaris relacionats

JACIMENTS ARQUEOLÒGICS DEL NOSTRE ENTORN
Escola Puig de les Cadiretes
En aquest escenari es pot veure un recull de Jaciments arqueològics de Llagostera i de l'entorn proper. A cada referència hi ha la informació detallada del jaciment i una imatge.

Continguts: 10

EDAT MITJANA A LLAGOSTERA
CRP Gironès
Els alumnes de 6è de l'escola Puig de les Cadiretes hem fet un projecte gamificat sobre l'Edat Mitjana al nostre poble. Us convidem a visitar els llocs més emblemàtics del recinte emmurallat. La primera referència de l’existència d’un castell és del segle XIII. Al segle XIV dues muralles concèntriques envoltaven Llagostera. El primer recinte, englobava la part més enlairada del turó, on hi havia l’església, el cementiri, el castell i, amb tota probabilitat, un nombre indeterminat d’habitatges. El segon recinte, una mica més baix, protegia les cases, els carrers, els patis i els horts que s’estenien als peus i a l’exterior de la primera muralla.

Continguts: 4