Sessió 1

Metodologies actives i tecnologies digitals a l'aula

En la primera de les quatre sessions d'aquest cicle, els participants establiran el punt de partida: com podem dissenyar un projecte que transcendeixi l'aula? Com establim aliances amb l’entorn? La sessió, conduïda per Montse Jiménez, membre de l’equip d’innovació, formació i comunicació de la xarxa de centres Vedruna Catalunya Educació, comptarà amb la participació dels següents ponents:

#mSchoolswebinars

Marc Beltran

Mestre d'educació primària, membre de l'equip de coordinació de la Xarxa de Competències Bàsiques

Clara Prades

Tècnica docent, Suport i Atenció a la Comunitat Educativa, Departament d'Educació.

Joana Murgou

Mestra i directora d’infantil i primària, Vedruna Ripoll.

Pere Viñas

Mestre, psicopedagog i coordinador TAC, Vedruna Ripoll.

Plantilles descarregables per fer treball per projectes

Escenaris relacionats

STOLPERSTEINE
Institut Agustí Serra i Fontanet
61 LLambordes (Stolenpersteine creades per l'artista alemany Gunter Demnig) en reconeixement de les víctimes sabadellenques de l'holocaust nazi i la Guerra Civil Espanyola.

Continguts: 114

DE CALA EN CALA
Prats de la Carrera
Aquest és un projecte col·laboratiu que us convida a fer un recorregut per cales inèdites de la Costa Brava. Coneixereu la riquesa de la biodiverstat a ”El Golfet”, tastareu la tradició i sabor de la garoinada mentre entoneu una havanera a “Port Bo” i a “Mala Espina”, visitareu una típica casa de pescadors de “S’Alguer” i sabreu com “ El Crit” va aconseguir preservar el seu litoral de l’amenaça d’explotació. Coneixements, pistes i reptes que us portaran molt naturalment de “ Cala en Cala”

Continguts: 11

@DONA'T
Escola Mestre Ignasi Peraire
L'escenari @dona't està creat per a visibilitzar la participació de la dona en l'associacionisme de la nostra ciutat, Mollerussa. Seguint l'itinerari de les deu principals entitats socials presidides per dones.

Continguts: 11

PASSEIG AMB ENCANT
Vedruna
Els alumnes de 3rPRIM hem reformat el passeig Vedruna de la mà de dones artistes de Ripoll. Ara és més bonic, però també volem que sigui més visitat. Resoldre preguntes mentre s'hi passeja serà un encant més del passeig i el farà més atractiu.

Continguts: 6

LES FONTS DE RIPOLL
Vedruna
Geolocalització de les fonts de Ripoll i el seus voltants. 350 fonts per geolocalitzar.

Continguts: 11