img1

EDUCACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT

Comunitats circulars, comunitats sostenibles

Vull participar!

EDUCACIÓ PER A LA SOSTENIBILITAT

BICICLETA TURISME TEMPLERS
Creador: MHM
Analitzarem els carrils bici de la ciutat i els edificis i punts més emblemàtics de Lleida.
INTERNACIONALITZACIO ALS CENTRES DE LLEIDA, ALT PIRINEU I ARAN
Creador: MHM
Els Centres de Recursos Pedagògics de les comarques de Lleida geolocalitzem els centres del territori i compartim les seves experiències. L'alumnat ens mostra els resultats i les habilitats adquirides en el desenvolupament d'aquests projectes.
CTIF MADRID-NORTE
Creador: MHM
Prueba itinerario
REUS-PARÍS-LONDRES
Creador: MHM
L'objectiu d'aquest projecte és partir de les tres ciutats Reus-París-Londres per conèixer elements geogràfics, localització en l'espai, aspectes climatològics, vegetació, fauna i relació dels humans amb el medi.
RECICLEM ROBA (COMUNITAT CIRCULAR)
Creador: MHM
Els alumnes de cicle mitjà de l'escola Prat de la Riba de Reus, en el marc de la SEPR, hem fet una recerca de contenidors on s'hi recicla roba. A través de "Google map" els he localitzat i després els hem ubicat a l'escenari del MHM.
IES ANDREU NIN
Creador: MHM
IES Andreu Nin
IES ANDREU NIN
Creador: MHM
IES Andreu Nin
ELS PONTS I LES PASSAREL·LES DEL RIU SEGRE A LLEIDA
Creador: MHM
En aquest escenari analitzem la relació que ha tingut la ciutat de Lleida amb el riu Segre . Aquesta ha anat variant al llarg del temps a partir de la construcció dels diferents ponts i passarel·les de la ciutat.
ELS OFICIS ANTICS
Creador: MHM
Us presentem els antics oficis que algunes persones encara exerceixen a la nostra població.
IGUALADA ESPAI SONOR
Creador: MHM
En aquest escenari ens proposem assenyalar els espais d’Igualada més exposats a la contaminació sonora. Tot i trobar-nos en un espai envoltat de camps de conreu i natura, Igualada ha estat sempre una petita ciutat amb molta activitat industrial.
CAMBIO CLIMÁTICO
Creador: MHM
Este juego va a consistir en una serie de preguntas acerca del cambio climático en distintos puntos geográficos. Suerte!!!
BIODIVERSITAT AL MASNOU
Creador: MHM
Projecte de treball global a 1r ESO en el que fem inventari i estudi de la biodiversitat del nostre municipi.
ESCRIPTORS CATALANS
Creador: MHM
traball catala
ENTORN NATURAL DELS TRES PINS
Creador: MHM
Dins d'aquest escenari es troben geolocalitzades les caixes-niu que l'alumnat de 1r d'ESO ha construit i penjat, per ajudar a controlar la població de mosquit tigre. L'alumnat de primària les podrà utilitzar per fer treballs estadístics i de naturals
CONSTRUCCIONS SINGULARS A LA TERRA ALTA
Creador: MHM
L'alumnat de l'IE Mare de Déu del Portal (Batea) s'endinsarà a la descoberta d'elements arquitectònics per a diferents usos de la comarca de la Terra Alta com edificis religiosos, industrials, agrícoles, estacions de ferrocarril, castells, mercats...
LA SETMANA EUROPEA DE PREVENCIÓ DE RESIDUS AL COMTE DE RIUS
Creador: MHM
“Suma’t al canvi al Comte de Rius". Accions de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. La comunitat educativa ha considerat que tenim la capacitat de propiciar un canvi cap a alternatives sostenibles, reutilizables, i ambientalment responsables.
PROVA CURS
Creador: MHM
El Brugent és un riu que neix a la vessant Est de la Serra del Corb i transcorre pels municipis de Sant Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles i Amer. Just després del Pasteral s’uneix al riu Ter, convertint-se en un dels seus principals afluents
ESCAPE RIVER LA SÉNIA
Creador: MHM
Un aviador rus va ser derribat a la guerra civil i enterrat al cementiri de la Sénia. Ajuda'l a tornar a Rússia. A Russian aviator was shot down in the civil war and buried in the Sénia cemetery. Help him get back to Russia.
SORTIDA DE TARDOR - EL VINYET 2021
Creador: MHM
Un escenari creat per a dur a terme les activitats de la sortida de tardor del curs 2021-22
LA SOSTENIBILITAT A LA TERRA ALTA: REPTES I OPORTUNITATS
Creador: MHM
Alumnes de 4t d’ESO mostrarà el canvi de diverses empreses i/o particulars de la Terra Alta cap a una producció i consum més sostenibles i respectuosos amb el medi ambient: producció de vins ecològics, elaboració de cosmètica natural, producció...
RIPOLL SOTA LES BOMBES
Creador: MHM
Aquest escenari vol proporciona una ruta per Ripoll per ajudar a recuperar la memòria històrica, podreu descobrir diferents punts d'interès i recuperar una part de la història un xic amagada. Una ruta per recordar i emocionar.
EN BICICLETA PER ARAN
Creador: MHM
Ruta amb bicicleta per l'Aran
PORTA A PORTA A MASPUJOLS
Creador: MHM
La recollida selectiva porta a porta (PAP) consisteix en lliurar els residus prèviament separats en origen. Davant de la porta de casa nostra , a Maspujols en uns dies i hores determinats per a cada fracció. Ho aprenem a fer be junts?
DE CALA EN CALA
Creador: MHM
Aquest és un projecte col·laboratiu que us convida a fer un recorregut per cales inèdites de la Costa Brava. Coneixereu la riquesa de la biodiverstat a ”El Golfet”, tastareu la tradició i sabor de la garoinada mentre entoneu una havanera a “Port Bo” i a “Mala Espina”, visitareu una típica casa de pescadors de “S’Alguer” i sabreu com “ El Crit” va aconseguir preservar el seu litoral de l’amenaça d’explotació. Coneixements, pistes i reptes que us portaran molt naturalment de “ Cala en Cala”
CAÇANT RESIDUS PER LA RIERA DE MASPUJOLS
Creador: MHM
Què hi ha d'haver i què no a la Riera de Maspujols? Ens ajudes en el Let's clean Up Day del 2021 ? La Riera és un corrent d'aigua intermitent natural que flueix amb discontinuïtat segons l'època de l'any, i flora, fauna i residus!